Empresa i Treball

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme incorpora sis nous becaris a les oficines de promoció turística a l'estranger

query_builder   9 gener 2017 16:00

event_note Nota de premsa

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme incorpora sis nous becaris a les oficines de promoció turística a l'estranger

El dir. de l'ACT, Xavier Espasa, amb els nous becaris
El dir. de l'ACT, Xavier Espasa, amb els nous becaris

·         Els becaris tindran com a destinació les oficines de França, Bèlgica, Regne Unit i Espanya.
 
·         Aquesta és la 19ena promoció, i des de l’any 1997 ja han gaudit d’aquestes beques un total de 166 joves.
 
L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha incorporat sis nous becaris a les oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya. Enguany, l’ACT ha cobert sis places a les ciutats següents: 3 a París, 1 a Brussel·les, 1 a Londres, i 1 a Madrid.
 
Les beques que atorga l’ACT tenen un doble objectiu: formar professionals en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència qualificada que els permeti posteriorment incorporar-se al mercat de treball. 
 
La selecció d’aquests becaris s’ha dut a terme durant els mesos de setembre a novembre de 2016, a través d’una convocatòria oberta. Els aspirants han hagut de presentar el seu currículum a través d’un vídeo-currículum, superar una sèrie de proves escrites, realitzades en la llengua del país en el qual volien desenvolupar la seva beca, i entrevistar-se amb un tribunal format per personal de l’Agència Catalana de Turisme.
 
Per accedir a aquestes beques calia disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària (grau, llicenciatura o diplomatura), tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea, tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys, tenir el certificat de nivell de suficiència de català, tenir coneixement del castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, i no tenir més de 30 anys.
 
Abans de la seva incorporació, els becaris han rebut formació a la seu de l’Agència Catalana de Turisme a Barcelona, on se’ls ha explicat quins són els objectius de l’ACT, el funcionament dels diferents departaments i se’ls ha instruït en l’ús de les diferents eines informàtiques de l’organització.
La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2017) amb possibilitat de prorrogar-les un any més. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.562 i els 25.395,11 euros per a l’any 2017.
 
Aquesta és la 19ena promoció de becaris de l’ACT i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 166 joves. L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, Sao Paulo, Nova York, Beijing i Singapur.
 
Per a més informació:  http://act.gencat.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes:
 
A Twitter:  @empresacat
A Facebook: @empresacat
Al canal de Youtube: Empresacat
 
 

1  

Imatges

El dir. de l'ACT, Xavier Espasa, amb els nous becaris

El dir. de l'ACT, Xavier Espasa, amb els nous becaris 1854

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia